Bajram serif mubarek olsun

Dragi moji prijatelji, kolegice, kolege, posjetioci blogga – muslimanske vjeroipovjesti – Neka Vam Allah dz.s. podari mudrost da odvojite dobro od zla, hrabrost da se oduprete zabludi i sabura da istrajete u vremenu iskusenja. Bajram serif mubarek olsun.

53 komentara

 1. samo da vam kazem da je bilo na vjestima jutros da od bezuslovnog prelaska u narednu godinu nema nista,kao sto smo i predpostavljali,jer je protivzakonito tako nesto preduzimati.Nemojte djaba da se potpisujete,pravite peticije ili se nadate da ce se to ostvariti,nego bolje sjedite i ucite!

 2. REZULTATI IZ MATEMATIKE 2 PISMENI;
  TINJIC ENES,SALIHOVIC ALMA,ZAHIROVIC LEJLA,HUKELJIC EDIN,DOSTOVIC INELA,KOTORIC MIRZA,MUJKIC DZANA,BILAJAC KENAN,OMAHIC ALMIRA,MUSIC AIDA,VRETENAREVIC EMILIA,MUJIC AMELA,SIMIC IVANA.uslovno-HADZIC MIRZA,SALIHOVIC AMELA,IBRAHIMOVIC RUSMIR,MURATOVIC EMINA,HAFIZOVIC SELMA,HECIMOVIC JASMIN,HUSIC MAIDA,SALIHOVIC AZRA,POLJIC SAMIR,OMIC SEMIR,SAHIC NINO,IDANOVIC SABINA.

 3. rez iz administracije 😀

  bajric mirza 7
  becirovic almira 8-9
  catic amra 7
  deljic adnan 6
  dugonjic alma 8-9
  dzizic selmir 7
  đozic amer 6
  hafizovic selma 7
  halilovic aldin 6
  hamzic lejla 7
  jaganjac asmir 8-9
  malkic armin 7
  omerovic semir 8-9
  pezic aldina 6
  sukanovic selma 7
  zahirovic lejla 10

 4. hoce li mi neko pomoci….ovdje na bloggu ima uradjen usmeni za mat 2,medjutim sve je razbacano…npr pitanje br 1 u ovoj skripti je zapravo pitanje 11 po profesorovim pitanjima….a kako sam cula on na usmenom samo kaze recimo uradite prvo,peto i trinaesto pitanje…pa da mi neko napise redoslijed ukoliko ima isprintanu neku skriptu….ili da radim po profesorovim pitanjima?????:S pLs

Komentariši