www.ef-tz.info

Postovane koleginice i kolege, od danas blogg vise nece raditi, sto znaci da sve prebacujemo na novu stranicu. Blogg necu brisati za pocetak, mada sam kompletan download vec prebacila. Link za novu stranicu je :

www.ef-tz.info

Sve sugestije i prijedlozi su dobrodosli.

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

www.ef-tz.info

47 komentara

  1. I meni treba “samo” matematika 2. Prof je rek'o, onda na zadnjem pismenom, da mu ne pada na pamet dolazit u subotu na ispit… Ja sam kont'o otić danas na faks, vidit da neće dat pismeni da se radi, kao i prije, zajedno sa usmenim.

  2. Bas naprotiv! Iduce godine itekako ima sanse da se odobri, jer iduce godine zaista sustize studente novi nacin izvodjenja nastave tj.bolonja. Tak da kad je ove godine odobren, iz ko zna kojih razloga, zasto ne bi iduce godine bio iz pravog razloga. Pozdrav!

  3. e pa dragi moj kolega/kolegice ako si danas bio/la na protestima mogao/la si cuti predsjednika Unije koji je striktno naglasio da je ove godine velikom borbom to odobreno i da su dekani i predstavnici Vlade istakli da naredne godine nemam nikakve sanse da se to ponovi, jer su preveliki troskovi.. te su odma savjetovali da se vise uci i trudi kako nedaj boze ne bi izgubili godinu..

    znaci nemoj da dajes laznu nadu studentima!!

  4. ja sam juce bila dole,al mi stvarno nije jasno zasto se bas ove godine dignula tolika frka oko bezuuslovnog prelaska,jer ti ljudi i da nisu presli nebi nista izgubili,za razliku od nase generacije koja spada u bolonju i mora polagati razliku predmeta.iskreno bas mi ih je zao.sto im se toliko zakomplikovalo.ja sam 3 god,al znaci i nas to isto ceka ukoliko ne damo uslov za 4.i sljedece godine ce studenti traziti isto,zato ne vidim sta su postigli s ovim sto su to samo ove godine odobrili.nisu trebali uopste,i nije fer zbog onih koji uce, a neki tako lako sad predjose u 4 god.. to je moje misljenje.

  5. samo da potvrdim moze preci u redovne. znaci dovoljno je da ima uslov i to je to!! i sada placa samo 100 KM

    sto se tice prijave iz matematike, ja sam polozila u 6 mjesecu i nema prijave, a prof je rekao da je sve popunjeno i da ce donijeti uskoro!!

  6. Selma ja bila juce kod prof.Nurkanovica i zamolila ga da dostavi prijave u studensku,jer su mi potrebne za stipendiju,i kroz pola sata asistentica je donijela prijave u studensku,tako da sam predala dokumente,prijave su stigle oko 11:30-12h.Nije me pitao ni za ime ni nista,samo rekao kolegice evo sad cu dostavit.

Komentariši